top of page

TikTok X AdSocial

jouw bedrijf (1).png

Waarom is TikTok zo populair &
waarom je er op moet inzetten als bedrijf:

TikTok onderscheid zich van andere sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram. Als marketingtool biedt TikTok bedrijven eindeloze mogelijkheden. Met unieke functies kun je sterk inzetten op community, nog meer betrokkenheid creëren en jouw bedrijf buiten de landsgrenzen op de kaart zetten. TikTok is hét medium om Generatie Z te bereiken, maar ook oudere doelgroepen worden op dit medium zeker niet uitgesloten. Het platform stijgt dagelijks in gebruikers waardoor er dus elke dag meer opportuniteiten zijn.

Wat werkt op Instagram, werkt niet noodzakelijk op TikTok. Het is een nieuw platform, en daar hoort een op maat gemaakte strategie bij. We begrijpen dat het navigeren door deze nieuwe wereld van TikTok een uitdaging kan vormen. Daarom bieden we drie soorten diensten aan bij AdSocial om jouw bedrijf te laten groeien door het enorme potentieel van TikTok marketing.

Hoe wij jou kunnen helpen met TikTok

Wij bieden bij AdSocial vier diensten aan binnen 'TikTok voor jouw bedrijf'.

Op zelfstandige basis bieden we onze online TikTok cursus aan. Eens aangekocht kan je zelfstandig de cursus doorlopen en stap voor stap de kracht van TikTok ontdekken.

Op teamniveau bieden we TikTok strategie workshops aan voor bedrijven die de nodige strategie ontbreken en op eenzelfde moment ook in de praktijk content willen leren maken, in lijn met deze strategie.

 

Daarnaast hebben we onze Become a TikToker trajecten voor ondernemers. Deze trajecten zijn in groep tot 6 personen voor individuen die in de praktijk willen leren werken met TikTok om in de toekomst een strategie zelf uit te bouwen. Als laatste bieden wij de dienst aan om te adverteren op TikTok. 

TikTok Online Cursus

Wil je graag ontdekken hoe je TikTok voor jouw bedrijf kan inzetten, maar heb je weinig tijd om een workshop te volgen? Dat kan met onze online cursus X.

Eenmaal je de cursus hebt aangekocht, krijg je toegang tot ons online portaal en kan je op zelfstandige basis de cursus doorlopen. 

Benieuwd naar wat de cursus precies inhoudt en hoe je die kan aankopen?

Druk op onderstaande knop!

jouw bedrijf (2).png

TikTok Strategie workshop

4.png

Weet jij waarom TikTok van belang kan zijn voor jouw bedrijf, maar je hebt het gevoel dat je helemaal nog geen strategie hebt voor het platform? Heb je daarnaast ook nood aan praktische informatie welke soort content jij kan maken, passend bij jouw strategie?

Dan is een Strategie workshop iets voor jou.

Deze workshop is voor jou als jij de basics van TikTok begrijpt, maar het gevoel hebt dat je hier nog een stap verder in wilt gaan.

Benieuwd naar wat de Strategie Workshop inhoudt en wat je precies zal leren?

Druk op onderstaande knop!

Become a TikToker traject

Heb je geen kennis van TikTok en/of je begrijpt niet hoe je dit platform kan inzetten voor jouw bedrijf? Dan is dit traject iets voor jou. Heb je meer nood aan praktische informatie over hoe het platform werkt en hoe je content op het medium maakt? Dan is dit traject zeker iets voor jou! Tijdens dit traject stomen we je samen met andere ondernemers klaar van begin tot eind om jouw bedrijf te laten slagen op TikTok.

Benieuwd wat de Strategie Workshop inhoudt en wat je precies zal leren?

Druk op onderstaande knop!

Adverteren op TikTok

Er zijn verschillende manieren om te adverteren op TikTok en je kan voor alle soorten advertenties bij ons terecht. 

IN-FEED ADS

Dit zijn videoadvertenties die gebruikers binnen de ‘explore’ functie van TikTok zien. Hiermee kunnen wij verschillende doelen bereiken zoals meer verkeer, meer bekendheid, meer volgers,...

 

SPARK ADS

Dit zijn advertenties waarbij je samen gaat werken met content creators. Wij helpen jou om deze creators perfect te briefen, zodanig dat wij nadien hun content kunnen gebruiken voor jouw campagne.

Benieuwd naar welke advertenties voor jouw doelstellingen nodig zijn?

Plan een kennismakingsgesprek in via onderstaande knop!

bottom of page