top of page

Meet your team

The so called 'Rocketeers'

Bij AdSocial zijn we sterk van het idee dat succes voortkomt uit teamwork en hechte samenwerkingen.

Ons succes is jouw succes, en we kijken ernaar uit om samen met jou onze reis voort te zetten.

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team? Stuur ons een mailtje!

Wil jij graag dat wij deel uitmaken van jouw team? ;-) Plan dan een kennismaking in! 

Afbeelding10.jpg

Lena Mécène - Founder of AdSocial & Digital expert

  • LinkedIn

Hi, ik ben Lena, founder van AdSocial.

 

Mijn passie voor digital marketing begon tijdens mijn studie en groeide snel uit tot een carrière die me 8 jaar geleden naar L'Oréal bracht. Daar kreeg ik de kans om gigantische digitale marketingcampagnes te leiden voor merken als L'Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Lancôme, Yves Saint Laurent en meer.

In 2022 startte ik AdSocial op. Dit door het besef dat digitale marketing een gigantisch potentieel bood voor bedrijfsgroei, in combinatie met de vele sterke ondernemers rond mij. Mijn missie is duidelijk: ik wil ervoor zorgen dat iedereen, van start-up tot gevestigde ondernemingen, in staat zijn om te groeien in het snel-veranderende digitale tijdperk. 

Ik begrijp de uitdagingen van het digitale landschap en hoe lastig het kan zijn om up-to-date te blijven met social media. En net daarom zijn wij hier, om anderen te helpen groeien. Door enerzijds te adverteren, en anderzijds opleidingen te geven waardoor je zelf aan de slag kan.

Magali Van Calster - Digital Marketeer

  • LinkedIn

Hi, Ik ben Magali.

Mijn masteropleiding in Meertalige Professionele Communicatie ligt aan de basis van de passie voor digitale marketing die ik vandaag de dag heb. Mijn ervaring en hobby als content creator zorgen ervoor dat Social Media geen geheimen heeft meer voor mij en dat ik mijn creativiteit de vrije loop laat in het maken van content. In het verleden werkte ik samen met Alpro, Sézane, Clarins en Clio Goldbrenner. 

Naast mijn creatieve kant en het enthousiast tot leven brengen van mijn ideeën, ben ik super enthousiast om op dagelijkse basis mijn vaardigheden in de strategische en analytische kant van marketing te versterken.

Als kersverse digital marketeer bij AdSocial ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe trends, creatieve ideeën en ben ik nieuwsgierig naar wat er in de online wereld gebeurt.


Ik kijk er naar ui om, samen met Lena en Lauren, AdSocial nog meer te doen groeien, kwalitatieve samenwerkingen aan te gaan met verschillende bedrijven en anderen te inspireren met mijn passie voor digitale marketing. 

Afbeelding3.jpg
Linkedin foto.jpg

Lauren Depondt - Digital Marketeer

  • LinkedIn

Hi, Ik ben Lauren.

 

Na het behalen van mijn bachelor in Marketing en een postgraduaat in Digital Content Creatie, begon mijn avontuur als marketing- en communicatieverantwoordelijke bij een projectontwikkelaar in Gent. Deze rol was uitdagend en leerzaam, maar mijn nieuwsgierigheid naar digitale marketing bleef groeien. Ik ben ervan overtuigd dat de toekomst in digitale marketing ligt.

Toen AdSocial op mijn pad kwam, voelde het als een perfecte match en een kans die ik niet kon laten liggen. Wat ik zo zalig vind aan AdSocial is de veelzijdigheid van de opdrachten. Naast het digitale aspect is er volop ruimte voor content creatie, social media opleidingen en meer. Hierdoor kan ik mijn creativiteit als content creator benutten en combineren met nieuwe digitale strategieën om de beste marketeer van mezelf te worden.

Ik kijk er enorm naar uit om te groeien in mijn rol als digital marketeer en om AdSocial op de kaart te zetten! Ik ben ervan overtuigd dat we geweldige dingen kunnen bereiken. Let's go!

Benieuwd naar wat wij voor jouw business kunnen betekenen?

Alles begint bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We gaan samen aan tafel (of achter ons scherm) zitten om je noden en wensen in kaart te brengen. Heb je al een idee in gedachte? Ook helemaal goed! Dan bekijken we waar wij jou kunnen helpen en wat haalbaar is. 

Hierna volgt een heldere samenvatting naar jou op mail, met plan en offerte op maat, op basis van hetgeen wij besproken hebben. Als jij net zo enthousiast bent als ons

De eerste afspraak is volledig vrijblijvend en gratis.

bottom of page