top of page
 • Voor welke sectoren kan ik bij AdSocial terecht?
  Adsocial is vandaag voornamelijk actief & gespecialiseerd in volgende sectoren: - Beauty - Fashion - Lifestyle - Horeca - Interieur - Immo - Gezondheid - Fotografie -Marketing -Eventementen Twijfel je of Adsocial iets voor jouw sector kan betekenen? Stuur me dan gerust een berichtje met meer informatie over jouw bedrijf. Dan kunnen we samen beoordelen of er een match is.
 • Wat is digitaal adverteren?
  Digitaal of Online adverteren is precies wat de naam zelf zegt, namelijk het adverteren via of op het internet. Online adverteren kan zowel via zoekmachines zoals Google, maar ook via Social Media kanalen als Facebook, Instagram, Tiktok, Pinterest... en zelfs op websites en e-mails. Er zijn dus verschillende manieren om online te adverteren. Bij AdSocial helpen wij jou met het adverteren op Social Media en/of Google.
 • Hoeveel kost adverteren?
  Elk plan en budget is anders en dus afhankelijk van jouw sector, doelgroep en doel. Over het algemeen raden wij een minimum budget van 5 euro per dag aan voor Social Media en Google advertenties. In een kennismakingsgesprek kunnen we bekijken welk mediabudget voor jou interessant is.
 • Hoe lang duurt het voordat mijn campagne live kan gaan?
  Wij rekenen steeds 2 weken tussen het leveren van jouw materiaal en het live gaan van jouw advertenties. In realiteit gaat dit altijd sneller, maar reken wel dat jij jouw materiaal op tijd moet leveren. Alles hangt ervan af hoe snel jij ons het nodige kan bezorgen en de moeilijkheid van de campagne.
 • Hoe gaan jullie te werk voor het adverteren?
  We gaan te werk in 5 simpele stappen: De allereerste stap is het maken van een kennismakingsgesprek. Tijdens jouw persoonlijke afspraak bespreken we jouw wensen en noden en bekijken we waar AdSocial jou in kan ondersteunen. Deze kan je hier inboeken. Na de kennismaking krijg jij jouw persoonlijke offerte en plan toegestuurd met daarin alles wat er tijdens de kennismaking besproken is. Na goedkeuring van de offerte en het eerste plan, gaan we aan de slag en vragen wij jou toegang tot jouw advertentieaccounts en jouw foto/video bibliotheek. We gaan aan de slag zodra we toegang tot de advertentieaccounts en jouw creatives ontvangen! We zetten jouw campagne op, werken aan voorstellen en doorlopen een feedback ronde, waar jij jouw mening op de advertenties kan geven. Dit is belangrijk, zeker in het begin, gezien jij natuurlijk owner van jouw bedrijf bent en nog beter weet wat je naar voor wilt brengen. Wanneer je de goedkeuring hebt gegeven om de campagne te laten starten, volgen wij alles tot op de voet op en bezorgen jouw regelmatig een update en rapport. Heb je in tussentijd vragen, kan je ons altijd mailen. Wij doen ons best om hier zo snel mogelijk op terug te komen. Tot slot houden we 6-wekelijkse calls bij langdurige samenwerkingen, om zo samen in de resultaten te duiken en de plannen voor de komende maand te bespreken.
 • Maken jullie de advertentiebeelden zelf?
  Wij kunnen dit zelf maken op basis van jouw foto/video bibliotheek. Dit is een extra service die wij aanbieden zodanig dat we jouw creatives op de best mogelijke manier inzetten in alle campagnes. Jij geeft ons toegang tot jouw beeldmateriaal, wij zetten jouw beelden om tot echte advertenties, waarvan we weten dat die beter presteren als die op een bepaalde manier opgezet worden. Jij kan er ook voor beslissen om de advertentiebeelden helemaal zelf aan te leveren, maar weet dat de opmaak van jouw advertentiebeelden het succes van jouw campagne mee bepaalt voor 70%. Super belangrijk dus! Maak jij hier graag gebruik van? Plan gerust een kennismaking in zodat we jou achteraf een offerte op maat kunnen bezorgen.
 • Hoeveel kost adverteren op Social Media of Google?
  Adverteren hoeft absoluut niet duur te zijn. Afhankelijk van jouw doel, doelgroep, noden en jouw budget kunnen we een aangepaste strategie opzetten. Over het algemeen raden wij een minimum budget van 5 euro per dag aan voor Social Media en Google advertenties. Uiteraard bespreken we samen welk budget het beste past bij jouw doelen. Plan daarom een kennismakingsgesprek in zodat Lena perfect kan inschatten hoeveel jij nodig zou hebben. Je kan nadien nog steeds beslissen om er al dan niet mee te beginnen. Er zijn helemaal geen verplichtingen verbonden aan het gesprek! :-)
 • Hoe vaak krijg ik een update op mijn resultaten?
  Dit hangt voornamelijk af van de package die jij gekozen hebt. Over het algemeen krijg je altijd een update na week één en een uitgebreider rapportje aan het einde van jouw campagne of na 4-6 weken. Deze worden doorgestuurd via mail. Afhankelijk van jouw package zitten wij ook nog samen in een meeting of videocall om jouw rapport samen te bespreken.
 • Doen jullie ook aan content creatie shoots voor een ondernemer/bedrijf?
  Het effectief maken van content en beheren van social media accounts bieden wij momenteel niet aan. We geven wel content consulting voor bestaande klanten waarbij we hun gemaakte content voor advertenties of posts evalueren en aanbevelingen doen voor verbetering in de toekomst. Zo kan jij dit meenemen naar jouw volgende shoot en ben je er zeker van dat je de juiste content maakt.
 • Waar gaan jullie opleidingen en workshops door?
  Onze opleidingen en workshops kunnen zowel via videocall, bij ons op kantoor als bij jullie doorgaan. Wij zijn flexibel, afhankelijk van wat jullie wensen.

Nog een andere vraag?

Stel ze hier

Dankjewel voor je vraag! We komen zo snel mogelijk bij je terug.

A7402183.jpg
bottom of page