top of page

Over AdSocial

Hey, ik ben Lena! 

Een acht jaar geleden startte ik bij L’Oréal waar ik de kneepjes van het digitale marketing vak leerde. Al snel groeide ik door van Digital Campaign Manager naar Media Manager Lead Benelux en nam ik talloze mediacampagnes voor mijn rekening voor sterke merken zoals L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Yves Saint Laurent Beauty, Biotherm en Lancôme.

In totaal werkte ik meer dan 150 mediacampagnes uit voor 7 beautymerken, zowel op de Belgische als Nederlandse markt, en nam ik meer dan 150 testen af om steeds het beste resultaat te boeken. Die kennis en ervaring gebruik ik nu graag om anderen te helpen bij het verbeteren van hun digitale marketingstrategie.

 

Benieuwd wat AdSocial voor jouw business kan betekenen?

Let’s talk!

 

E-mail ∙ lena@adsocial.be

Telefoon ∙ +32 (04) 89 002 099

Lena Mecene.png
Afbeelding5.jpg

AdSocial,
Jouw Digital
Marketing Partner

Het doel van AdSocial is om ervoor te zorgen dat iedereen, van start-up tot gevestigde ondernemingen, in staat is om te groeien in het snel-veranderende digitale tijdperk.

Jouw bedrijf is uniek, 
onze aanpak ook.

We (over) performen.

We zijn altijd gericht op het halen van betere resultaten en meer opportuniteiten voor onze klanten. Jij vraagt, wij doen meer dan dat.

We groeien samen.

Samen groeien wilt ook zeggen dat er plaats moet zijn voor tweezijdige feedback. We kiezen daarom ook steeds voor een persoonlijke, maar professionele, aanpak. Je kan ons (bijna) letterlijk alles vragen. Jouw succes, is ons succes.

We care.

Wij geven om jouw groei als ondernemer en bedrijf en hechten veel belang aan elke samenwerking die we aangaan. 

We zijn kritisch en transparant.

We winden er nooit doekjes om en leggen je alles in detail uit zodat jij als eigenaar mee kan denken en alles goed begrijpt. Geen vage mails of rapporten, maar duidelijke taal en altijd open voor vragen.

We zijn een team.

Wij zijn niet enkel een uitvoerende kracht, maar een partner; jouw digitale marketing afdeling van op afstand. We stellen dezelfde doelen als jou.

We Rocket

We begrijpen dat in de snel veranderende digitale wereld alles zeer snel moet gaan en dat marketing vandaag de dag niet stil staat. Daarom scherpen we onze kennis regelmatig bij en zoeken we steeds naar een efficiënte werkwijze. ASAP betekent bij ons dan ook écht; zo snel mogelijk.

We zijn een goede mix van creatief & technisch.

Bij AdSocial vind je een goede mix tussen technische kennis als creatieve geesten: dé gouden combinatie voor een succesvolle samenwerking en unieke kijk op elk soort campagen.

In cijfers

Wil jij met ons aan de slag? 

Alles begint bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We gaan samen aan tafel (of achter ons scherm) zitten om je noden en wensen in kaart te brengen. Heb je al een idee in gedachte? Ook helemaal goed! Dan bekijken we waar wij jou kunnen helpen en wat haalbaar is. 

Hierna volgt een heldere samenvatting naar jou op mail, met plan en offerte op maat, op basis van hetgeen wij besproken hebben. Als jij net zo enthousiast bent als ons

De eerste afspraak is volledig vrijblijvend en gratis.

Afbeelding6.jpg
bottom of page