top of page
337A5215-Edit kopiëren_edited.jpg

Opleidingen

Tegenwoordig hebben bedrijven de voordelen van digital media goed begrepen (oef!) en besteden ze meer dan ooit aandacht aan een verhoogde online zichtbaarheid en aangepaste digitale strategie.

 

Wil jij ook het beste halen uit jouw digitale kanalen? Met deze opleidingen gaan we samen aan de slag en zorgen we ervoor dat jij in een mum van tijd alle tips & tricks leert om jouw bedrijf of merk digitaal te laten groeien.

Enkele keren per semester worden er opleidingsdagen georganiseerd waarvoor jij je kan inschrijven. Deze kunnen zowel live als online doorgaan. Samen met een kleine groep andere ondernemers uit verschillende sectoren leert Lena jullie de kneepjes van het vak.

 

We houden de opleidingen in een kleine community zodat er voldoende ruimte is voor vragen en één-op-één begeleiding tijdens de dag zelf. 

337A5215-Edit kopiëren.jpg

Opleidingen

Tegenwoordig hebben bedrijven de voordelen van digital media goed begrepen (oef!) en besteden ze meer dan ooit aandacht aan een verhoogde online zichtbaarheid en aangepaste digitale strategie. Wil jij ook het beste halen uit jouw digitale kanalen? Met deze opleidingen gaan we samen aan de slag en zorgen we ervoor dat jij in een mum van tijd alle tips & tricks leert om jouw bedrijf of merk digitaal te laten groeien.

Enkele keren per semester worden er opleidingsdagen georganiseerd waarvoor jij je kan inschrijven. Deze kunnen zowel live als online doorgaan. Samen met een kleine groep andere ondernemers uit verschillende sectoren leert Lena jullie de kneepjes van het vak. We houden de opleidingen in een kleine community zodat er voldoende ruimte is voor vragen en één-op-één begeleiding tijdens de dag zelf. 

Word een échte social media guru

Wil jij alles te weten komen over social media? Is Facebook je wel bekend maar ben je benieuwd wat het verschil is tussen Instagram, Snapchat, Tiktok of Pinterest? En twijfel je waar jij met jouw merk allemaal beschikbaar op moet zijn?

 

Schrijf je in voor onze workshops en word na enkele dagen een echte social media guru. 

Is deze opleiding precies wat jij nodig hebt? Schrijf je hieronder in en ontvang binnenkort meer informatie.

Let’s get creative!
 

Ben jij soms uren bezig met het creëren van content op jouw social media kanalen? Wil je adverteren op social media maar heb je niet de juiste foto's en video's? Post je al heel veel maar heb je nog steeds geen idee of het eigenlijk wel werkt?

 

Samen analyseren we jouw content en werken we aan jouw ideale strategie. Van merkkleuren bepalen tot story boards voor shootings. Let's get creative!

Is deze opleiding precies wat jij nodig hebt? Schrijf je hieronder in en ontvang binnenkort meer informatie.

Wil jij één van de opleidingen volgen? Schrijf je nu in en ontvang binnenkort meer informatie.

Dankjewel & tot snel!

Liever 1-op-1 coaching?

Neem jij liever zelf de touwtjes in handen & heb je graag 1-op-1 coaching binnen één van mijn specialiteiten? 

We bespreken samen jouw opleidingsplan en traject en zorgen ervoor dat jij zelf aan de slag kan. Hiernaast krijg je ook werkelijkse opvolging, waar ik jou bijsta voor specifieke vragen. 

Neem vrijblijvend contact op met mij om te zien wat de mogelijkheden zijn. 

337A4827-Edit kopiëren.jpg
bottom of page